image_pdfimage_print

Președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, a declarat că, prin votul acordat duminică, și-a exprimat opțiunea ca județul să rămână în fruntea clasamentului național al finanțărilor nerambursabile absorbite și să beneficieze de cea mai eficientă reprezentare în Parlamentul European.

„Am votat pentru a continua proiectele care asigură dezvoltarea județului, pentru a rămâne pe primul loc în atragerea fondurilor europene, pentru a transforma în bine Doljul, pentru ca județul și regiunea noastră să fie reprezentate în Parlamentul European. Ne dorim ca toți cetățenii să fie mulțumiți de modul în care arată județul, să rămână sau să revină acasă.

Îi îndemn, de asemenea, pe toți să vină la urne. Fiecare vot este important și fiecare părere, indiferent cum și-o exprimă, contează pentru noi, politicienii“, a afirmat președintele Consiliului Județean Dolj.

Cosmin Vasile și-a exercitat dreptul de vot la scrutinul pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European și a autorităților administrației publice locale la Secția de Votare nr. 398, amenajată în cadrul Grădiniței cu Program Normal Preajba.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.