image_pdfimage_print

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda a făcut o declarație la ieșirea de la urne în care a subliniat importanța continuării dezvoltării orașului Craiova și a județului Dolj. El a afirmat că a votat pentru cei mai buni candidați, subliniind necesitatea ca locuitorii să sprijine persoanele capabile să contribuie la progresul regiunii.

 

Deputatul european Claudiu Manda a declarat duminică, la ieșirea de la urne, că atât municipiului Craiova, cât și județul Dolj trebuie să-și continue parcursul favorabil al dezvoltării, exprimându-și încrederea în echipele care asigură conducerea celor două administrații.

„Am votat cu cei mai buni candidați. Nu o spun eu, ci o spun oamenii cu care ne-am întâlnit de-a lungul acestei campanii electorale. O spun sondajele de opinie și se va reflectaîn rezultatele pe care le vom vedea cu toții deseară, după închiderea urnelor, rezultate în privința cărora sunt încrezător că vor fi foarte bune.

Am votat pentru Craiova, pentru că oamenii trebuie să se uite la cei care pot să dezvolte acest oraș, cel puțin în ritmul în care se întâmplă acum. Din acest punct de vedere, eu apreciez că oamenii au de ales între certitudini și promisiuni, iar atunci situația se simplifică foarte mult.

Mai cred că toți cei care au drept de vot trebuie să vină la urne.Altfel, vom avea o prezență mică și vorfi aceleași voci care ne vor spune că, indiferent cine iese primar, nu are legitimitate. Așadar, indiferent de opțiunea pentru un candidat sau altul, cel mai bine este ca oamenii să iasă la vot.

La Consiliul Județean Dolj, am votat cu un om pe care îl cunosc și în care am foarte mare încredere. Am votat și pentru echipa lui, în care, de asemenea,ammultă încredere. Au demonstrat că știu și că pot să se implice pentru a duce Doljul mai departe”, a afirmat deputatul european Claudiu Manda, președintele Organizației Județene Dolj a PSD.

Claudiu Manda și-a exercitat dreptul de vot la scrutinul pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European și a autorităților administrației publice locale la Secția de Votare nr. 144, amenajată în cadrul Grădiniței cu Program Prelungit „Petrache Poenaru“, din Craiova.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.