image_pdfimage_print

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, a declarat duminică, la ieșirea de la urne, că schimbările pozitive pe care orașul le-a parcurs trebuie duse mai departe, iar opțiunea pe care și-a exprimat-o prin vot a fost de susținere a continuității acestui proces și în favoarea echipei care poate să o garanteze.

„Am votat pentru continuarea transformărilor din oraș, pentru un oraș verde, pentru un oraș atractiv, pentru un oraș puternic din punct de vedere economic.În același timp, am votat pentru o echipă, deoarece și echipa este foarte importantă. Îi îndemn pe toți cetățenii Craiovei să iasă la vot, întrucât semnalul lor este esențial pentru toți competitorii politici de astăzi“, a afirmat primarul Craiovei.

Lia Olguța Vasilescu și-a exercitat dreptul de vot la scrutinul pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European și a autorităților administrației publice locale la Secția de Votare nr. 144, amenajată în cadrul Grădiniței cu Program Prelungit „Petrache Poenaru“, din Craiova.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.