image_pdfimage_print

Din funcția de administrator public al județului Dolj dar și al Municipiului Craiova, am cunoscut îndeaproape nevoile comunităților locale, și știu cât de important este un cadru legislativ corect și accesibil pentru dezvoltarea acestora.

Informaţii suplimentare

Experiența administrativă și puterea de muncă fac echipă bună, iar eu, ca om politic, înțeleg foarte bine importanța echipei în realizarea oricărui proiect.

Candidatura mea pe lista PSD Dolj la Camera Deputaților mă onorează și mă obligă să mă implic, să fiu în prima linie și să tind, ca și până acum, spre performanță.

Din funcția de administrator public al județului Dolj dar și al Municipiului Craiova am cunoscut îndeaproape nevoile comunităților locale, problemele cu care acestea se confruntă și știu cât de important este un cadru legislativ corect și accesibil pentru dezvoltarea acestor comunități.

Îmi doresc ca Partidul Social Democrat să fie prima opțiune a doljenilor la viitoarele alegeri pentru a putea continua proiecte extrem de importante atât pentru județul nostru cât și pentru România!

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ
– Executat de SC MAD-MEDIA-PRESS SRL – portal/ziar: www.oltenia24.ro
– CUI Mandatar Financiar: 11200020

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.