Osiac Săndică este alegerea Partidului Social Democrat pentru comuna Seaca de Pădure, care are planuri mari pentru noul mandat de primar:

Imediat după alegeri vrem să monitorizăm video întreaga comună. Avem semnat un contract de finanţare pe fonduri europene. Ne-am mutat într-un sediu nou şi vrem să mutăm arhiva din vechiul sediu într-o clădire a acestui sediu.  De asemenea,vrem să asfaltăm satul Răchita de Sus, să introducem canalizare în Seaca de Pădure, sat care este alimentat deja cu apă.

Intenţionăm ca pe fonduri guvernamentale să alimentăm cu apă şi canazare satele Veleni şi Răchita de Sus.

Un alt proiect major este conducta de gaze pe care vrem să o atragem în comuna noastră cu ajutorul unui proiect european. Ne dorim ca anul viitor să depunem deja documentaţia”, a declarat  a declarat  Osiac Săndică, candidatul PSD la Primăria Seaca de Pădure.

Candidatul PSD la Primăria comunei Seaca de Pădure vrea să continue munca pe care a început-o în urmă cu mulţi ani.

“Consider că am proiecte începute şi neterminate. Am fost în slujba cetăţenilor şi ei vor recunoaşte asta la vot. Mă simt tânăr şi pot duce la final proiectele începute pe mandatul trecut cât şi cele pe care intenţionez să le derulez de aici înainte.

Am fost mai limitat în promisiuni, dar ceea ce am promis, am realizat. Am asfaltat toate drumurile din Seaca de Pădure pe PNDL 2, am construit o capelă pentru locuitorii din Răchita de Sus, am modernizat ilumnatul Public cu becuri LED, am extins alimentarea cu apă în Seaca de Pădure, am reparat acoperişul şcolii din Seaca de Pădure, acolo unde ploua în clase, am reuşit să modernizez târgul comunal, am reabilitat dispensarul, căminul cultural, am făcut un sediu nou pentru primărie şi am asfaltat, cu bani de la bugetul propriu drumul Seaca  de Pădure – Veleni.

Voi continua să mă implic activ în problemele comunităţii şi în mandatul 2020 – 2024. În permanenţă am răspuns  prezent atunci când am fost solicitat şi o să fac acelaşi lucru şi de acum înainte”, a declarat  Osiac Săndică, candidatul PSD la Primăria Seaca de Pădure.

Comuna Seaca de Pădureare în componenţă satele Răchita de Sus, Seaca de Pădure şi Veleni.

Comandat de Partidul Social Democrat Organizatia Judeteana Dolj, CUI mandatar finaciar: 21200019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.