image_pdfimage_print

Salonul Startway by Simona Chelaru din Craiova a achiziționat, de curând, R FIT, un dispozitiv pentru masaj profesional extreme de eficient în tonifiere și reducerea celulitei.

Prin combinarea efectelor benefice ale masajului anticelulitic, drenării limfatice, tonifierii musculare și masajului de relaxare, R FIT propune una din cele mai avansate și eficiente metode de remodelare corporală de pe piață.

Funcțiile pe care le are R FIT: role pentru masaj, lampă infrared, cromoterapie. Din punct de vedere fiziologic, radiațiile infraroșii determină vasodilatația și încălzirea țesuturilor profunde, care este cu atât mai mare cu cât lungimea de undă este mai mică. Pe de altă parte, vasodilatația influențează în mod pozitiv circulația sângelui, metabolismul local, activitatea glandelor sudoripare, instalarea efectului decontracturant și antiinflamator. Radiațiile infraroșii determină o mai bună circulație capilară, ajutând la eliminarea toxinelor și la alimentarea mai eficientă a țesuturilor cu oxigen și substanțe nutritive, cu efect pozitiv în îmbunătățirea aspectului pielii afectate de celulită.

Alte aplicații: obezitate, tulburări ale circulației periferice, contracturi musculare, tendinite, diverse tipuri de nevralgii, mialgii, artrită reumatoidă și spondiloză, reducerea rigidității articulațiilor, combaterea insomniilor, eliberarea de stress, ameliorarea stării de oboseală. Sub acțiunea razelor infraroșii, care care eliberează grăsimea prin spargerea celulelor adipoase de suprafață, rolele din lemn activate de dispozitiv efectuează un masaj profund (dar de intensitatea dorită de utilizator, pe principiul acțiune/reacțiune), cu rezultate excelente în vederea obținerii fermității pielii, în eliminarea inesteticului aspect de coajă de portocală și în eliminarea mai ușoară a toxinelor din corp prin drenare limfatică. Suplimentar, lampa infrared stimulează producția de colagen și elastină (ajutând la diminuarea vergeturilor, suplețe și mai multă elasticitate pielii), în timp ce cromoterapia ajută la echilibrarea tonusului.

Pentru programări: Strada România Muncitoare, nr. 54, Craiova, Romania sau la numărul de telefon: 0761 970 885

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.