image_pdfimage_print

Milia sunt chisturi mici, galbene sau albe, care apar izolate sau sub forma de ciorchini, de obicei pe fata. Popular sunt denumite si ‘ puncte de grăsime’. Adesea se intalnesc chiar și la nou-născuți, dar pot afecta persoane de orice vârstă.

Unul dintre tratamentele cele mai moderne, eficiente, mini-invazive în tratarea și eliminarea miliei rămâne totuși Plasma Penul. Siguranța efectuării tratamentului cu Plasma Pen, indiferent de problema tratată, inclusiv milia, constă în pregătirea de specialitatea a tehnicianului în tehnologia de plasmă, parcurgerea protocolului corect de lucru, ceea ce în mare parte înseamnă o energie moderată și o singură trecere. Obținerea rezultatului corect printr-o vindecare corectă presupune respectarea unui protocol corect de îngrijire pe care clientul îl urmează ulterior parcurgerii ședințelor de tratament.

In cazul miliei, tratamentul de Plasma Pen prin microblitzul generat de dispozitiv, lucrează concomitent prin crearea unui canal ce faciliteaza extracția sedimentului de keratina (milia) sau topirea acestei acumulări din această proteină și ‘cauterizarea’ instantă a zonei unde concentrația de keratină a creat o denivelare, microcauterizarea având un efect benefic pentru o uniformizare în textura pielii și preîntâmpinarea formării unui alt chist. Astfel, pentru milia , Plasma Penul curăță și tratează în profunzimea pielii.

“Milia sunt chisturi mici, galbene sau albe, care apar izolate sau sub formă de ciorchini, de obicei pe față. Ele reprezintă de fapt colecții de keratină și de material sebaceu.

Pot fi eliminate cu precizie și în siguranță cu dispozitivul #Plasma #Pen. Procedura nu durează mult, este aplicat un anestezic local înainte de aceasta, iar pielea se vindecă frumos, fără cicatrici.

Este important, însă, ca după procedură, să respectăm recomandările specialistului, să nu ne expunem la soare, iar crustele care se formează să fie lăsate să cadă fară să le rupem noi”, susține asistent medical-estetician, Felicia Pătrașcu.

Pentru cei interesați pot apela la serviciile  Asistent Medical Estetician Felicia Pătrașcu, număr de telefon:0766.89.85.29

Str. Caracal nr. 28 – EMP Skincare

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.