image_pdfimage_print

Dacă vreți să arătați mult mai tineri, să aveți o piele mai sănătoasă, luminoasă, mai netedă, fără pete și acnee, Salonul Just For You-Esthetic Center vă pune la dispoziție cele mai bune tratamente cosmetice și de rejuvenare prin microneedling (cu Dermapen), iar rezultatele sunt spectaculoase.

Microneedling-ul este un tratament de dermatologie estetică prin care se induce formarea de colagen la nivelul pielii, folosind un aparat cu ace care produce microînțepături superficiale multiple. Procedura mai este numită și „terapie percutanată de inducere a formării colagenului”.

“Principiul terapeutic pe care se bazează este acela de a crea în mod controlat o injurie a pielii astfel încât să stimulăm organismul să formeze straturi noi de elastină şi colagen, precum şi noi capilare de sânge.

În acest fel, îmbunătăţim aprovizionarea cu sânge a zonei tratate, ceea ce ajută pielea să se regenereze și să se remodeleze” a spus administratorul Salonului Just For You -Esthetic Center, cosmetician Oana Stăncescu.

În plus faţă de efectul de inducţie a colagenului, canalele verticale produse de micro-ace permit, în timpul procedurii, absorbţia mai eficientă a unor substanţe active prin piele (acid hialuronic, substanțe depigmentante, celule stem, serumuri antiaging).

Tratamentul poate fi folosit pe față (inclusiv pleoape), gât, decolteu, mâini și alte zone ale corpului.

“Cu siguranta ati auzit despre DERMAPEN sau microneedling. Este un tratament cu rezultate spectaculoase. Rezultatul final este rejuvenarea și redensificarea țesutului, pielea devine mai sănătoasă, mai luminoasă și mai netedă. Cicatricile postacneice dispar complet sau aproape complet, petele pigmentare se estompează. Îți recomandăm pachetul de 3 ședinte ce se efectuează la intervale de câte 2 săptămâni. Îți garantăm că nu vei regreta”, a mai precizat administratorul Salonului Just For You – Esthetic Center, cosmetician Oana Stăncescu.

Beneficii:

tratamentul cicatricilor post-acneice, post- varicela si atrofice

pete cauzate de expunerea la soare

reîntinerirea pielii îmbătrânite și foto- îmbătrânite datorită expunerii excesive la soare

piele lipsită de fermitate îmbătrânită/flasca

linii de expresie și riduri fine/medii

ameliorarea vergeturilor

reducerea porilor dilatați/piele grasă

tratamentul pielii uscate

uniformizarea culorii pielii

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.