image_pdfimage_print

Femeile care vor să renunțe la părul negru și optează spre un păr blond, trebuie să se înhame cu puțină răbdare și să aleagă un hairstylist bun, care să reușească să le îndeplinească visul. Unul dintre cei mai buni hairstyliști din Craiova, cel care instruiește prin Academia de Coafură pe cei care doresc să aleagă această meserie, este Marian Cotoi.

Hairstylistul Marian Cotoi le sfătuiește pe reprezentantele sexului frumos, care vor să scape de culoarea negru a părului, să o facă treptat.

“Renunțarea la culoarea neagră este o sarcină dificilă. Mai întâi de toate, trebuie să avem grijă de integritatea structurii, de calitatea și sănătatea părului.

După 8 ani de negru albăstrui, vopsită la trei săptămâni înclusiv lungimea, și-a dorit o culoare mai deschisă. Pentru cele care sunt în această situație, dorim să le spunem: În păr există foarte mult pigment artificial albastru. Ca să poți deschide nuanța părului, în primul rând, trebuie să știi ce să faci și să ai experiență în acest sens”, a spus Marian Cotoi.

𝖣𝖾 𝖼𝖾 𝖼𝗈𝗌𝗍ă 𝗌𝖼𝗎𝗆𝗉 𝖺𝖼𝖾𝗌𝗍𝖾 𝗉𝗋𝗈𝖼𝖾𝖽𝗎𝗋𝗂?

“Câteodată este nevoie de trei decapări (două decapări fără amoniac, cu produse speciale  care scot pigmentul artificial din păr și un decapaj oxidativ cu pudră clasică) și după opt ore am ajuns la rezultatul pe care îl veți vedea îi poză.

S-au utilizat de fiecare dată produse de protecție a părului, în timpul reacției chimice, pentru a proteja părul să nu se degradeze.

S-au efectuat proceduri de reconstrucție pentru a menține calitatea părului.

Am lucrat în echipă cu Liliana Rădoi 10 ore și nu a fost nevoie să tundem părul la final, în sensul că părul arăta foarte bine din punct de vedere al structurii”, ne-a spus câteva dintre secretele unui păr decolorat sănătos, hairstylistul Marian Cotoi.

Acesta a mai precizat: “Atunci când iei o astfel de lucrare nu știi toată istoria părului clientei, nu poți anticipa problemele care pot să apară și nu poți estima timpul necesar. Dar ca hairstylist, știi că sunt multe aspecte care îți pot influența parcursul și rezultatul lucrării. Este important un dialog corect, onest cu clienta înainte pentru că ne ajută să lămurim puțin situația”.

www.mariacotoi.ro

Saloane:

Bucuresti, Str Austrului 54, sector 2

0728265661

Craiova, Str Ulmului 24, Dolj

0744609028

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.