image_pdfimage_print

Secția de Sterilizare a Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Craiova, o structură cu importanță capitală în buna desfășurare a activității întregii unități sanitare, a fost complet renovată printr-un demers finanțat din bugetul Consiliului Județean Dolj.

„Îmbucurător este că, în acest caz, constructorul care și-a adjudecat contractul a reușit să finalizeze lucrările cu 5 luni mai devreme decât termenul stipulat, de un an. Trebuie subliniat și faptul că procesul de renovare s-a derulat într-un context special, una dintre condițiile impuse fiind aceea ca activitatea Secției de Sterilizare, crucială pentru toate celelalte compartimente ale SCJU Craiova, să nu fie întreruptă. A fost, desigur, și un demers pe care, de la nivelul Consiliului Județean Dolj, l-am monitorizat cu atenție pe parcursul desfășurării.

Se încheie astfel o nouă etapă a strategiei investiționale pe care ne-am asumat-o în privința domeniului sanitar, în general, și a Spitalului Clinic Județean de Urgență, în particular. Referindu-ne la această unitate sanitară, etalon pentru întreaga regiune Oltenia, inițiativele noastre au inclus și realizarea unor obiective majore, precum noua Clinică de Cardiologie sau extinderea Unității de Primiri Urgențe, și intervenții mai puțin vizibile, dar la fel de importante în funcționarea SCJU, fie că vorbim despre depozitele de gaze medicale, fie despre modernizarea stației electrice a spitalului“, a precizat președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile.

Valoarea totală a lucrărilor derulate la Secția de Sterilizare a SCJU Craiova se ridică la 760.000 de lei, inclusiv TVA, contractul fiind atribuit, prin procedură simplificată, societății IZOTECH SRL.

Intervențiile au presupus repararea acoperișului, înlocuirea tâmplăriei interioare și exterioare, renovări și modernizări ale pardoselilor și zidăriei, montarea unor bancuri de lucru în laboratoare, dar și reparații la instalațiile electrice, sanitare și termice.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.