Astăzi, 20.01.2021, între orele 10.00 – 11.00, a avut loc în Piața Prefecturii din Craiova o acțiune de protest a membrilor U.S.TC.N.S CARTEL-ALFA Filiala Dolj, organizație ce reprezintă interesele salariaților din sănătate, poliție, învățământ, asistență socială si mediul privat.

La finalul acțiunii de protest, prefectul județului Dolj, Nicușor Roșca împreună cu subprefectul județului Dolj, Daniela Dobrin, au avut o întrevedere cu reprezentanții acestor organizații sindicale la sediul Prefecturii Dolj.

În cadrul acestei întâlniri, pe lângă problemele ridicate și sintetizate în memoriul depus la Instituția Prefectului – Județul Dolj cu privire la măsuri fiscal-bugetare adoptate referitoare la înghețarea drepturilor salariale, au mai fost discutate și alte aspecte legate de modalități de salarizare având în vedere și contextul actual al pandemiei de Covid-19.

„Din păcate, guvernanții nu vor să mai respecte legea 153/2017, o lege aflată în vigoare. Asta este o mare problemă. Ne cer nouă să respectăm legile, iar ei nu fac asta. Aceasta este principala noastră problemă, pentru că am luptat împotriva virusului Covid 19, în prima linie, încă de la început și am fost lăsați deoparte fără nicio explicație”,  a spus Gioni Bălan, președintele SNPPC Dolj.

Prefectul județului Dolj, Nicușor Roșca, a asigurat partenerii de discuție că va întreprinde toate demersurile instituționale în sprijinul revendicărilor formulate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.