image_pdfimage_print

Noile restricţii impuse de guvern în vederea prevenirii şi combaterii pandemiei de COVID-19 obligă SC PIEŢE ŞI TÂRGURI CRAIOVA SRL să restrângă activitatea de comercializare a produselor second-hand din Târgul Municipal Craiova.

Prin art. 11 din Anexa 3 a Hotărârii de Guvern nr. 1130 din 22 octombrie 2021, s-a impus reducerea drastică a activităţii târgurilor, bâlciurilor şi talciocurilor, până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului. Pentru a respecta această restricţie, SC PIEŢE ŞI TÂRGURI CRAIOVA SRL este nevoită să suspende activitatea de comercializare a produselor second-hand în zona de vânzare pe teren neamenajat (pe jos), cuprinsă între strada Râului şi strada Dr. Dimitrie Gerota. Activitatea rămâne deschisă doar în sectorul în care se comercializează haine şi încălţăminte second-hand pe mese, din zona cuprinsă între străzile Dr. Constantin Severeanu şi Dr. Dimitrie Gerota, sector în care comercianţii au încheiate acorduri în derulare cu SC PIEŢE ŞI TÂRGURI CRAIOVA SRL.

Le amintim cetăţenilor şi comercianţilor că au obligaţia purtării măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, în toate spațiile publice închise și deschise. De asemenea, potrivit actului normativ menţionat mai sus, participarea la activitatea târgurilor, a bâlciurilor și a talciocurilor „este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.