Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere și cea mai ecologică din Europa*, anunță astăzi reduceri de 50% pentru zborurile selectate**. Promoția se aplică tuturor clienților pentru toate rezervările făcute online, pe site-ul companiei sau prin intermediul aplicației pentru mobil. Deoarece călătoria poate fi finalizată până pe 15 ianuarie, această promoție oferă cea mai bună oportunitate de a rezerva zboruri pentru sărbătorile de iarnă și începutul anului 2021. Astfel, doritorii pot să călătorească la tarife foarte mici între Craiova și Madrid, Milano Bergamo, Birmingham, Londra Luton și Koln în Decembrie. Pasagerii pot verifica cu ușurință unde pot călători și restricțiile relevante de călătorie cu ajutorul hărții interactive de planificare a călătoriei WIZZ.

Zborul este cel mai sigur mijloc de transport în general și mai ales acum, în această perioadă neobișnuită. Wizz Air a fost una dintre primele companii aeriene care a introdus măsuri sanitare sporite pentru a asigura sănătatea și siguranța pasagerilor și a echipajului la bord. Pe lângă faptul că filtrele HEPA performante captează 99,97% din virușii și bacteriile din aer, aeronavele sunt supuse în mod regulat unui proces de dezinfecție performant cu o soluție antivirală și, urmând programul strict de igienizare zilnic al WIZZ, toate aeronavele companiei sunt dezinfectate în continuare peste noapte cu aceeași soluție antivirală. Opinia că zborul continuă să fie cel mai sigur mod de a călători este, de asemenea, rezultatul unor studii recente realizate de organizații de prestigiu precum Școala de sănătate publică HARVARD T.H Chan. Studiile au concluzionat că zborul prezintă riscuri mai mici din perspectiva pandemiei comparativ cu cumpărăturile datorită protocoalelor care implică purtarea unei măști la bord de către pasageri și echipaj, dezinfectarea constantă a suprafețelor și filtrarea de înaltă performanță a aerului de la bord.

Pe lângă oportunitatea de a călători în condiții de siguranță cu tarife foarte mici, Wizz Air încurajează clienții să adauge WIZZ Flex la rezervare. Astfel, pasagerii pot fi siguri că, în cazul în care circumstanțele se schimbă, sau pur și simplu doresc să călătorească la o altă dată sau spre o altă destinație, pot rezerva din nou orice zbor WIZZ la alegere. Furnizarea acelui nivel suplimentar de protecție pentru rezervările pasagerilorreprezintă un sprijin în aceste vremuri incerte. În cazul rezervărilor afectate de suspendările de zbor, pasagerii vor primi 120% din tariful inițial în contul lor WIZZ, iar suma poate fi utilizată în următoarele 24 de luni pentru achiziționarea produselor și serviciilor Wizz Air. De asemenea, pasagerii pot opta pentru o rambursare în numerar – care va dura 30 de zile până la finalizare – și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transfer pe un card bancar într-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor fi eligibili doar pentru 100% din tariful inițial.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.