O nouă promoție de polițiști și-a început activitatea în cadrul IPJ Dolj

0
205

Ieri, la Inspectoratul de Poliție Județean Dolj, 12 absolvenţi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, promoţia decembrie 2019, respectiv 7 băieţi şi 5 fete, au avut o nouă zi plină de emoţii, odată cu parcurgerea procedurii de repartizare pe funcţii.

 Repartizarea s-a efectuat în ordinea mediilor de absolvire, pe funcţiile vacante existente, avându-se în vedere situaţia operativă înregistrată, pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţeanului.

Cei 12 agenți de poliție au fost repartizaţi în structurile de ordine publică, investigaţii criminale şi arest.

În structurile de ordine publică au fost repartizaţi 9 agenţi, la Posturile de Poliţie Tălpaş, Botoşeşti Paia, Seaca de Pădure, Cioroiaşi, Siliştea Crucii, Cetate, Daneţi, Gângiova şi Cerăt.

Doi dintre tinerii absolvenţi au fost repartizaţi la Compartimentul de Investigaţii Criminale din cadrul Secţiei 6 Poliţie Craiova, iar un loc a fost disponibil la  Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă.

Suntem mândri să avem în rândurile noastre tineri polițiști de o asemenea valoare, care și-au dovedit deja pasiunea pentru munca de poliție prin rezultatele foarte bune obținute în timpul școlii de agenți și suntem convinși că, lucrând alături de profesioniști cu experiență din cadrul IPJ Dolj, cariera lor profesională va cunoaște o evoluție și vor deveni în scurt timp polițiști de valoare.

Le urăm bun venit și mult succes în cariera profesională!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.