image_pdfimage_print

Ieri, 19 ianuarie a.c., polițiștii Secției 4 Poliție Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 38 de ani, din județul Iași, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, la data de 26 decembrie 2022, polițiștii au fost sesizați de un bărbat de 54 de ani, cetățean turc domiciliat în municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în noaptea de 25/26 decembrie 2022, persoane necunoscute i-au sustras o autoutilitară ce se afla parcată în curtea unei societăți comerciale din municipiul Craiova.

În urma activităților investigativ-operative desfășurate de polițiștii Secției 4 Poliție Craiova, în cursul zilei de 07 ianuarie a.c., autoutilitara a fost identificată în comuna Sălcioara, județul Dâmbovița, în posesia unui bărbat din localitate, acesta declarându-le polițiștilor că a cumpărat-o în seara zilei de 27 decembrie 2022 de la bărbatul de 38 de ani, din județul Iași.

De asemenea, ieri, 19 ianuarie a.c., bărbatul din județul Iași a fost identificat în comuna Siliștea-Gumești, din județul Teleorman, fiind adus în baza unui mandat de aducere la sediul Secției 4 Poliție Craiova pentru audieri.

În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Activitățile s-au desfășurat cu spijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratelor de Poliție Dâmbovița și Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.