Deputat PSD Alexandra Presură: Noi nu facem parte din cei care vă blamează și uită că i-ați crescut

0
649

În acest weekend au avut loc alegeri la organizația de pensionari a PSD Dolj. S-au transmis multe mesaje de la delegații și liderii prezenți și în final alegerea în funcția de președinte al organizației a domnului Nicolae Popa.

Tinerii social – democrați își respectă și își onorează seniorii! Astăzi am participat la Conferința Județeană a #OPSDDolj ocazie cu care am transmis un mesaj seniorilor noștri. Am dorit, în numele organizației de tineret a #PSDDolj, să le mulțumesc celor care au clădit și crescut generații de oameni demni, celor care ne-au îndrumat, ne-au fost alături, ne-au predat lecții prețioase.
Suntem aici datorită dumneavoastră și pentru asta vă asigurăm de întreaga noastră prețuire și apreciere.

Noi nu facem parte din cei care vă blamează și uită că i-ați crescut. Noi suntem cei care se gândesc la nevoile dumneavoastră și cei care au susținut măsurile sociale prin care au crescut pensiile, au fost eliminate impozitele pentru anumite categorii de pensii, au fost dezvoltate servicii sociale și medicale care să vină în sprijinul dumneavoastră!
Pensionarii din România merită un trai decent și o viață lipsită de griji iar noi, tinerii din PSD, vom milita pentru ca aceste lucruri să devină o certitudine”, a spus deputat PSD de Dolj, Alexandra Presură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.