“Pas cu pas, distrug învățământul românesc. Întâi copiii, prin refuzul de a le permite accesul la educație. Apoi, profesorii, prin înjosirea și descurajarea lor cu orice prilej.

Guvernul PNL transformă profesorii în carne de tun, așa cum a procedat în martie și cu medicii pe care i-a trimis în prima linie a luptei antiCOVID fără să le asigure materialele de protecție necesare. După ce au refuzat și să-i testeze, dar și să le acorde majorările salariale prevăzute de lege de la 1 septembrie, peneliștii refuză acum și stimulentele oferite cadrelor didactice expuse riscului de îmbolnăvire.

Aversiunea și încăpățânarea cu care guvernul PNL a refuzat să acorde sprijin financiar profesorilor, în pandemie, a obligat cadrele didactice să cheltuiască în jur de 1000 de lei, fiecare, pentru a-și asigura protecția sanitară și pentru materialele didactice necesare cursurilor online. Practic guvernul Dreptei Unite a abandonat încă o categorie socială în fața pericolului mortal, reprezentat de noul coronavirus”, a spus europarlamentarul Claudiu Manda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.