image_pdfimage_print

Purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat, Lia Olguța Vasilescu, a declarat duminică, la ieșirea de la urne, acolo unde și-a exprimat opțiunea pentru Parlamentul European, că a votat pentru ca România să fie corect reprezentată la acest nivel și pentru ca țara noastră să beneficieze de un tratament echitabil și de egalitate în drepturi, în spațiul Uniunii.

„Am votat pentru a trimite patrioți în Parlamentul European, pentru a elimina dublul standard. Am votat pentru ca și României să-i fie permis ceea ce le este permis celorlalte state din Uniunea Europeană și, bineînțeles, ceea ce le este interzis altor țări să fie interzis și în cazul României.

Cred că, astăzi, foarte mulți dintre români se vor prezenta la urne și îi așteptăm să vină în număr cât mai mare, pentru că votul lor este foarte important.

În ceea ce privește referendumul, nu am votat, pentru că refuz să particip la o mascaradă, cu atât mai mult cu cât cel care l-a convocat nu a fost în stare să explice întrebările. În județul Dolj, am observat că, până la această oră, jumătate dintre cei care s-au prezentat la urne au votat doar pentru Parlamentul European, nu și pentru referendum“, a precizat Lia Olguța Vasilescu.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lia Olguța Vasilescu, și-a exercitat dreptul de vot la alegerile pentru Parlamentul European în cadrul secției de votare nr. 123, amenajată în incinta Liceului Tehnologic Transporturi Căi Ferate din Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.