image_pdfimage_print

IntenCity aduce, vara aceasta, la Craiova cei mai mari artiști, la cele mai accesibile prețuri. Cea de-a treia ediție a Festivalului IntenCity vine, în perioada 28-30 iunie 2024, cu noi surprize, noi genuri muzicale, activități incitante pentru spectatori și o scenă spectaculoasă, care va include elemente de butaforie impresionante.

Un cap de leu imens va decora scena monumentală, iar show-urile de lasere, lumini și efecte speciale create pentru IntenCity vor oferi un spectacol vizual de neratat.

IntenCity oferă o experiență festivalieră completă la cele mai accesibile prețuri din România. Biletele pentru o zi de festival pot fi achiziționate cu 80 de lei, abonamentele de acces general pentru trei zile de festival au prețul de 200 de lei, iar pentru cei care doresc să se bucure de muzică în condiții VIP, prețul unui abonament pe trei zile este de 700 de lei.

Staruri internaționale și cele mai cunoscute nume din muzica românească vor urca pe cele două scene ale Festivalului IntenCity – Stadionul Ion Oblemenco și Sala Polivalentă. Dimitri Vegas & Like Mike, Alan Walker, Gianluca Vacchi, Subcarpați și zeci de alți artiști de top sunt așteptați la această ediție a festivalului.

Pentru prima dată la Festivalul IntenCity, o seară va fi dedicată muzicii balcanice, care va aduce un nou val de energie și entuziasm. Astfel, sâmbătă, 29 iunie, spectatorii vor dansa pe hiturile temperamentalei grecoaice Helena Paparizou, dar și pe ritmurile frenetice ale unor trupe precum Damian Drăghici & Brothers sau Dubioza Kolektiv.

Și la ediția din acest an atmosfera se anunță efervescentă la scena din Sala Polivalentă, unde trapperii vor fi ca la ei acasă. CTC, Chicks Luv Us, Ian, Sllash & Doppe și mulți alți artiști renumiți din țară și străinătate sunt așteptați la Craiova, unde, timp de trei zile, se va dansa până dimineața.

În fiecare vară, pasionații de muzică din întreaga lume vin la Craiova pentru a se bucura de atmosfera electrizantă a unuia dintre cele mai așteptate evenimente din România – Festivalul IntenCity, organizat de Opera Română Craiova cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Craiova.

Sponsorii evenimentului sunt: BCR, SuperBet, Tuborg, Pepsi, Dedeman, Softronic, QFort, Team Montage, Promenada Mall, Hotel Splendid 1900, Hotel Ramada Plaza, Iridex Group, Havana Club, Devin, Recon, Domeniile Alexandrion Rhein 1892, Distribuție Oltenia, Azalis Gaz.

Parteneri: Ford Plusauto, Pringles, Ray Consulting, ETI, One Barber Academy, Hanul Andriței, Pizzeria Masetti, Lumea Gogoșilor by ADE, Soundwaves Tattoo Studio, Indago, Dent Priority.

Partener media: Kiss FM.

Toate detaliile despre bilete, line-up și program:

Bilete: https://iticket.ro/event/intencity-2024

Website: https://craiovaintencity.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/CraiovaIntenCity/

Instagram: https://www.instagram.com/intencity.festival/

YouTube: https://www.youtube.com/@intencityfestivalcraiova

TikTok: https://www.tiktok.com/@intencity.festival

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.