image_pdfimage_print

Salubritate Craiova, prin Centrul de adopții canine Craiova, organizează sâmbătă, 18 mai 2024, în zona Debarcader din Parcul „Nicolae Romanescu”, începând cu ora 10:00, un nou târg de adopții canine.

Astfel, o parte dintre cățelușii aflați în Adăpostul canin Craiova vor fi prezentați craiovenilor, care sunt invitați să îi cunoască, să socializeze cu ei și, mai ales, să îi ia acasă, pentru a le oferi un loc sigur, pe viață.

„Continuăm și fizic promovarea câinilor fără stăpân din adăpostul public pe care îl gestionăm, după ce am ușurat semnificativ procesul de adopție, prin realizarea unui site optim unde craiovenii pot vedea dinainte câinii prezenți în timp real în adăpost. Astfel, ei își pot alege câinele preferat, care este prezentat pe site-ul nostru alături de alte detalii precum vârsta, locul capturării și talia, și pot veni la adăpost știind exact ce câine își doresc. Venim și mai aproape de cetățeni printr-un nou târg de adopții canine și îi chemăm să îi cunoască pe câinii pe care doar ei îi pot salva cu adevărat, prin adopție”, a declarat directorul Salubritate Craiova, Mihai Butari.

Ulterior adopției, care este gratuită și se face în baza cărții de identitate, datele noului stăpân și ale câinelui adoptat vor fi trecute în RECS (Registrul Electronic al Câinilor cu Stăpân).

Târgului de adopții canine de duminică i se alătură și sponsorul Maxi Pet România, care va oferi surprize fiecărei persoane care va adopta un cățeluș. De asemenea, voluntarii de la Interact Craiova vor fi alături de noi, din dragoste pentru animale și pentru spiritul civic.

Vă reamintim că puteți adopta oricând un câine de la Adăpostul canin Craiova (localizat pe DJ 606, la ieșirea din Craiova spre Breasta, înainte de podul peste Jiu, pe partea dreaptă), care are următorul program de vizitare:

  • luni-vineri: 10:00 – 18:00;
  • sâmbăta, duminica și în zilele de sărbători legale: 11:00 – 13:00.

Accesul în adăpostul canin se face pe baza cărții de identitate.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.