image_pdfimage_print

Publicul iubitor de muzică sacră și clasică este invitat la concertul CANTUS DOMINI, susținut de Corala Academică a Filarmonicii „Oltenia”, un eveniment de excepție sub bagheta dirijorului Konrad von Abel. Concertul va avea loc joi, 1 februarie 2024, începând cu ora 19:00, în sala de concerte a filarmonicii oltene.

În programul serii, melomanii vor avea ocazia să se bucure de opere remarcabile ale unor mari compozitori precum Josquin des Prés, Johann Sebastian Bach, Josef Gabriel Rheinberger, Pascal Bentoiu, Urmas Sisask și Giuseppe Verdi.

Dirijorul Konrad von Abel, cunoscut pentru cariera sa impresionantă, colaborarea cu Sergiu Celibidache și abordarea profundă a muzicii, va îndruma corul în interpretarea unui repertoriu divers și emoționant.

Piesele interpretate au o rezonanță aparte: „Ave Maria” de Josquin des Prés, „Ich lasse dich nicht” de Johann Sebastian Bach, „Cantus Missae, op.109” de Josef Gabriel Rheinberger, „Te slăvesc pe Tine, Părinte” de Pascal Bentoiu, „Benedictio” de Urmas Sisask, și „Pater noster” de Giuseppe Verdi.

Evenimentul va reprezenta o experiență muzicală deosebită și o oportunitate de a experimenta profunzimea și frumusețea muzicii clasice în interpretarea prestigioasei Corale Academice a Filarmonicii “Oltenia”.

Biletele pot fi achiziționate de la agenția Filarmonicii „Oltenia” din Calea Unirii 16 sau online pe entertix.ro:

https://www.entertix.ro/evenimente/20565/cantus-domini-1-februarie-2024-filarmonica-oltenia-craiova.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.