image_pdfimage_print

DigitalDining.eu este o platforma de intermediere care ajută proprietarii de restaurante să genereze venituri suplimentare și să își extindă brandul si preparatele virtual in alte orase cu minimul de efort si investitie aproape inexistenta.

Activitatea companiei urmărește sa conecteze proprietarii de restaurante medii si mari cu partenerii lor din alte orase pentru a le oferi posibilitatea de a-si deschide propriul restaurant virtual in orasul respectiv.

Toate comenzile pentru restaurantul virtual vor fi primite prin intermediul platformelor de livrare mancare precum Glovo, Tazz, Takeaway si multe altele si vor fi gatetite de catre partenerii DigitalDining conform cerintelor si specificatilordumneavoastra.

Dacă aveți un restaurant și doriți să vă extindeți, singura cheltuială pe care o veți avea este materia primă pentru prepararea mâncării în termenii și condițiile stabilite printr-un acord reciproc

De asemenea DigitalDining vine si in ajutorul proprietarilor de restaurante mici si le ofera posibilitatea să își mărească veniturile fără nicio investitie, folosind bucătăria și personalul la capacitate maximă preparând mâncăruri pentru alte restaurante virtuale în schimbul unui comision din vânzări.

DigitalDining vă pune la dispoziție toate cunoștințele necesare din industria restaurantelor, în așa fel încât doritorii unui astfel de business să își poată extinde afacerea în cel mai benefic mod.

DigitalDining.eu va pune la dispoziție și un scenariu pentru cei care doresc să se extindă și să-și dezvolte afacerea:

Să presupunem ca vreți să vă deschideți un restaurant in orasul Cluj Napoca, primul lucru pe care trebuie sa ilfaceti este sa cautatilocatii pentru restaurant. Dupa ce gasitilocatia care sa va placa trebuie sa asteptati eliberarea autorizatiilor, care de cele mai multe ori implica o perioada lunga de asteptare.

Dupa obtinerea autorizatiilor incep investitiile in local si gasirea personalului de specialitate.

Compania doreste să vă ușureze atât demersurile pentru obținerea documentelor, cât și munca, dar și investiția pe care trebuie să o facă administratorii, de la plata chiriei și până la pregătirea personalului.

DigitalDining dorește să vă ridice toate aceste obstacole si vă oferă ocazia să vă extindeți simplu, rapid și ieftin, fără a fi nevoie să faceți vreo investiție.

Nu mai trebuie să vă faceți probleme cu privire la locație, chirie și angajați, tot ce trebuie să faceți este să vă bucurați de extinderea business-ului dumneavoastra și de veniturile mai mari pe care o să le aveți!

“Compania noastră vă pune la dispoziție toți partenerii noștri naționali pentru a vă extinde restaurantul ieftin și rapid în orașele în care doriți.

Veți deschide un restaurant virtual în orașul respectiv și toate preparatele vor fi gătite de către partenerii noștri conform cerințelor dumneavoastră. Toate comenzile pentru restaurantul virtual vor fi primite prin intermediul platformelor de livrare mâncare precum Glovo, Tazz, Takeaway și multe altele”, a spus administratorul DigitalDining.eu, Cătălin Dîlgoci

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.