“Se anunță o vară încărcată, cu destinații de vis, direct de pe Aeroportul Internațional Craiova: Antalya, Bodrum şi Hurghada!

Împreună cu președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile., am anunțat astăzi, oficial, cele trei destinații pentru sezonul estival 2021.

Zborul către Antalya va fi operat în parteneriat cu compania aeriană Coredon Airlines,  începând cu data de 2 iunie până la 22 septembrie, cu frecvenţă săptămânală şi plecări în fiecare miercuri.

Zborul charter către  Bodrum va fi operat în colaborare cu Tarom, începând cu 4 iunie până în data de 10 septembrie, tot cu o frecvenţă săptămânală.

Cursa charter către Hurghada va fi operată în perioada 1 aprilie – 20 mai de către compania aeriană Anima Wings,  cu frecvenţă săptămânală – plecări în fiecare joi.

Toate pachetele se referă la vacanţe de 7 nopţi cazare şi masă, cu transfer aeroport-hotel-aeroport şi asistenţă tehnică turistică locală.

De asemenea, am obținut promisiunea turoperatorului Prestige Tours că nu se va opri la aceste 3 destinații și vor apărea noi pachete de vacanță cu zboruri de pe Aeroportul Internațional Craiova”, a spus directorul general Aeroportului Internațional Craiova, Sorin Manda.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.