“Toate avertismentele PSD privind nocivitatea guvernării PNL-iste se confirmă. Eșecul economic grav, respectiv inexistența vreunei reveniri a economiei, a ajuns să fie recunoscut până și de instituția prezidențială. Derapajele economice grave sunt confirmare și de Eurostat. România a avut al doilea cel mai mare deficit de cont curent din Uniunea Europeană, în trimestrul al treilea din 2019, respectiv 3,9 miliarde de euro, în condițiile în care la nivelul UE a fost excedent.

”Lucrurile fantastice” ale lui Cîțu au rămas fantasme și din nefericire pentru țară Cîțu – groparul economiei – a ajuns, din ministru al Finanțelor, premier, poziție din care poate face și mai mult rău țării. Acest nou record negru este și rezultatul lipsei cronice de sprijin a economiei în pandemie, România, cu o alocare de 1% din PIB, potrivit Comisiei Europene, fiind pe ultimul loc în Europa”, a spus europarlamentarul Claudiu Manda.

Consilierul prezidențial pe probleme de politici economice și sociale, Cosmin Marinescu: ”Chiar dacă România nu a înregistrat o revenire în V, potrivit definiției de manual bazată pe dinamica trimestrială, în 2021 există premise bune pentru o creștere economică de peste 4%, conform estimărilor actuale, iar în 2022 vom putea reveni la nivelul economic de dinaintea crizei-corona”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.