Schimbare de comandă la Brigada Multinațională Sud-Est

0
142

“Am participat astăzi la ceremonia de schimbare a comenzii în cadrul Comandamentului Brigăzii Multinaționale Sud-Est. Mulțumim domnului General Cristian Dan pentru sprijinul acordat în ultimii trei ani petrecuți la Craiova și îi dorim mult succes pe viitor.

În același timp, spunem bun-venit acasă domnului colonel Claudiu Tamaș, care a preluat începând de astăzi comanda Garnizoanei și a Brigăzii”, a spus primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

“Am fost profund onorat să particip astăzi la ceremonia de schimbare a comenzii Brigăzii Multinaționale Sud-Est, o structură de elită a Armatei României, o structură emblematică pentru responsabilitatea cu care țara noastră își respectă angajamentele internaționale și pentru buna conlucrare cu partenerii externi. Mult succes domnului general de brigadă Cristian Dan, care a fost numit, de câteva zile, la conducerea Comandamentului Multinațional de Divizie Sud-Est, o cuvenită recunoaștere a meritelor sale. Sincere felicitări domnului colonel Claudiu Tamaș, care de astăzi este noul comandant al brigăzii. Îmi exprim convingerea că, prin tot ceea ce va reuși să realizeze la comanda acestei unități esențiale atât pentru Armata României, cât și pentru NATO, va consolida prestigiul acesteia, în interiorul și în afara granițelor”, a spus președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.