image_pdfimage_print

SC Piețe şi Târguri Craiova SRL va acorda înlesniri financiare comercianţilor care vând în pieţe şi în Târgul Municipal Craiova, pentru a-i ajuta să resimtă cât mai puţin efectele economice ale măsurilor restrictive impuse de guvern în contextul epidemiei de coronavirus.

Astfel, prin decizie semnată de administratorul societăţii, s-a stabilit că agenţii economici şi producătorii agricoli care vând în pieţe pe bază de acord de comercializare vor putea să-şi plătească facturile pe luna mai până în ultima zi a lunii respective, nu până pe data de 10, ca până acum.

N-au fost uitaţi nici deţinătorii de contracte de închiriere a unor spaţii sau terenuri din pieţe şi din Târgul Municipal Craiova. În măsura în care activităţile lor economice au fost întrerupte total sau parţial în urma deciziilor emise de autorităţile publice şi dacă deţin certificate de situaţii de urgenţă emise de Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, aceştia pot solicita ca plata chiriei pe perioada stării de urgenţă să fie efectuată din garanţia de bună execuţie pe care o au constituită. Condiţia este să depună o cerere scrisă în acest sens, împreună cu o copie a certificatelor de situaţii de urgenţă. Beneficiarii acestei facilităţi au termen până la 31 decembrie 2020 să-şi reîntregească garanţia de bună execuţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.