Senatorul Radu Preda, alături de Asociația Pensionarilor Civili Mihai Viteazu la sărbătoarea Mărțișorului

0
545

300 de seniori ai municipiului Craiova au petrecut, astăzi, cu ocazia sosirii Primăverii și a sărbătorii Mărțișorului. Cu acest prilej a avut loc și lansarea Ansamblului folcloric al Seniorilor din Asociația Mihai Viteazu.

“Azi la invitația domnului Trifan Marian președintele Asociației Pensionarilor Civili Mihai Viteazu’ din Craiova am participat la un dublu eveniment, sărbătoarea de mărțișor și lansarea Ansamblului folcloric al Seniorilor din Asociația Mihai Viteazu. Un eveniment plin de muzică, voie bună și distracție dar și de momente de dezbatere la care au participat peste 300 de seniori ai municipiului Craiova. Felicitări pentru buna organizare și mulțumiri pentru invitația făcută.
A fost o reală plăcere să discut cu pensionarii prezenți despre problemele și provocările din politica de început de an 2020 și am constatat că principala lor îngrijorare este că punctul de pensie ar putea să nu crească conform legii cu 40% în acest an. Astept cu nerăbdare să citesc care este abordarea noului Premier propus de președinte în privința dublării alocațiilor pentru copii și a majorării punctului de pensie conform legii”, a spus senatorul PSD Radu Preda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.