Senatorul PSD Radu Preda: PNL construiește autostrăzi și modernizează drumuri pe hârtie

0
411

“PNL construiește autostrăzi și modernizează drumuri pe hârtie! În realitate, Guvernul Orban a redus finanțările de la toate proiectele majore de infrastructură rutieră.

  • PNL se laudă cu investițiile pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere, însă a tăiat fonduri importante de la toate proiectele de autostrăzi și de șosele care au fost începute în perioada Guvernării PSD 2017-2019.
  • Orban și Iohannis s-au bătut cu pumnii în piept că vor avea ca prioritate investițiile în drumuri, dar au redus alocările bugetare pentru toate șoselele importante din România!
  • Toate promisiunile liberalilor s-au dovedit a fi minciuni sfruntate și manipulări ieftine prin care să câștige simpatia electoratului la alegerile europarlamentare și prezidențiale.
  • Liberalii vor proceda la fel și în 2020 când vor promite că vor rezolva problemele de infrastructură ale României. Totul va ține până la alegerile locale și parlamentare.
  • După alegeri liberalii vor uita de toate promisiunile privind investițiile și vor continua să susțină propriile interese, cele legate de spijinirea marilor companii care fac profit în România și îl exportă în țările lor de origine”, a spus senatorul PSD, Radu Preda.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.