Drumul expres Craiova-Pitești a primit o alocare bugetară de numai 96 de milioane de lei, dintr-o valoare totală a proiectului de 2 miliarde de lei. Să fie oare o răzbunare împotriva Doljului, care a obținut un scor mai puțin bun pentru PNL la prezidențiale?, se întreabă deputatul PSD Eliza Peța Ștefănescu.

“Guvernul Orban a dat lovitura de grație craiovenilor, doljenilor și tuturor cetățenilor și companiilor din Oltenia! Drumul expres Craiova-Pitești, început de guvernarea PSD, a primit o alocare bugetară de numai 96 de milioane de lei, dintr-o valoare totală a proiectului de 2 miliarde de lei!

Urmează o altă perioadă de bătaie de joc la adresa cetățenilor care și-au pus speranțele că vor circula pe un drum modern, de mare viteză, în câțiva ani. Cu o asemenea alocare bugetară, niciun constructor nu poate lucra cu adevărat, mai ales la un drum expres în regim de autostradă! Să nu mai vorbim despre compania #Ford, care deja a răbdat suficienți ani și care are nevoie urgent de acest drum!

Este aceasta o răzbunare împotriva Doljului, care a obținut un scor mai puțin bun pentru PNL la prezidențiale? Este o răzbunare împotriva Olteniei, zonă lăsată deoparte de guvernările liberale ani la rând?

Nu știm ce este, însă indiferent de motiv, decizia alocării unei sume atât de mici pentru un drum atât de important nu poate fi sinonimă decât cu BĂTAIE DE JOC.

Legea a fost promulgată deja de președintele Klaus Iohannis. Nu-i de mirare, având în vedere atitudinea sa de-a lungul timpului față de zona de sud a țării”, a spus deputatul PSD Dolj, Eliza Peța – Ștefănescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.