Piaţă Volantă în centrul Craiovei, şi în acest weekend

0
319

SC Piețe și Târguri Craiova SRL va organiza Piață Volantă în centrul Craiovei și în wekeendul 16-17 noiembrie 2019. Locaţia va fi aceeaşi din ultimele patru săptămâni, piaţa urmând a fi amenajată, sâmbătă şi duminică, în zona pietonală a străzii Theodor Aman, între Casa de Pensii şi English Park. Şi de această dată, craiovenii vor avea ocazia să-şi poată achiziţiona direct de la producători o gamă foarte diversificată de produse: fructe şi legume proaspete, dulciuri de casă, preparate tradiţionale din carne, brânzeturi, miere și produse apicole, fructe uscate, ulei de primă presă, ori murături, dulceţuri şi băuturi.

A devenit deja obişnuinţă pentru mulţi craioveni să-şi facă diverse cumpărături, weekend de weekend, din Piaţa Volantă pe care am organizat-o, în ultima perioadă, în zona pietonală a Centrului Istoric. Şi săptămâna aceasta le vom oferi celor interesaţi ocazia de a cumpăra legume şi fructe direct de la fermierii doljeni, ori preparate de casă sau tradiţionale direct de la producători, fie că e vorba de brânzeturi, murături şi conserve din Dolj, de dulceaţă sau ulei presat la rece din Olt, de mezeluri tradiţionale din Gorj, de ţuică de Piteşti, ori – de ce nu – de duciuri de casă din Timişoara sau Bucureşti. Toate acestea vor putea fi achiziţionate din nou, sâmbătă şi duminică, din Piaţa Volantă, în cadrul acestui proiect pe care îl derulăm împreună cu Primăria Craiova”, a precizat Adrian Dinu, purtător de cuvânt al SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL.

Piața Volantă își va desfășura activitatea în zona pietonală a străzii Theodor Aman din Centrul Istoric al Craiovei, între Casa de Pensii și English Park, în fiecare weekend, până pe 24 noiembrie 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.