image_pdfimage_print

Protocolul international al FCI – Federatia Chinologica Internationala, prevede ca fiecare tara care sarbatoreste asemenea evenimente speciale, sa organizeze  in acele zile si un       VERNISAJ  CULTURAL – CHINOLOGIC, cu participare internatională.

La acest eveniment si-au anuntat prezenta peste 60 de  persoane, din strainatate si din tara,  in calitate de observatori, reprezentanti din mediul de afaceri, reprezentanti ai organizatiilor chinologice mondiale si de la UE, artisti plastici, parteneri nationali si internationali ai CNEC – Centrului National de Educare Canina.

In plus, la aceste evenimente va participa si dl.  Jose Buggenhout, din Belgia, – observatorul Campionatului Mondial al FCI al Cainilor de Salvare 2020, ce are loc la Craiova.

In perioada mentionata vor avea loc intilniri, prezentari, seminarii, expozitie fotografica, si mai ales concursul international al cainilor de salvare

WINNER  CUP  2019”

La concurs vor participa peste 20 de concurenti din Europa – la cel mai important eveniment de specialitate, deoarece reprezinta calificarile pentru Campionatul Mondial 2020.

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.