image_pdfimage_print

Adriana Ungureanu, cunoscută ca Vivien după numele pe care îl poartă cofetăria pe care o conduce, gafează aproape la fiecare ședință a Consiliului Local Craiova.

Din dorința de a-și duce la bun sfârșit temele, pe care conducerea partidului din care face parte, i le dă, aceasta induce în eroare întreaga audiență și ce este cel mai grav că aduce informații eronate craiovenilor.

În ultimul timp, consilierul Ungureanu gafează des când vine vorba de frații Zamfir. Îl confundă pe directorul Operei Române Craiova, Antoniu Zamfir cu fratele acestuia, Gabriel Zamfir, care este directorul Filarmonicii Oltenia. (Și nu sunt frați gemeni, iar instituțiile sunt diferite).

Aceasta a susținut în plină ședință a CL că managerul de la Filarmonica Oltenia vrea să plece la București când de fapt era vorba despre fratele acestuia. Și acest lucru nu este singular pentru că de multe ori vorbește despre niște sume alocate instituțiilor de cultură cu totul eronate.

V-am băgat în ceață, nu-i așa? Într-o ceață asemănătoare reușește să bage craiovenii și Adriana Ungureanu, zis Vivien. Nu ar fi nicio problemă dacă această confuzie ar fi făcută într-un cerc restrâns, însă consilierul Ungureanu aduce acuze la adresa unuia, referindu-se de fapt la celălalt, în plenul ședințelor de Consiliu Local, la care participă un public numeros.

Chiar dacă cei doi frați seamănă, consilierul PNL ar trebui să se documenteze mai bine și să nu mai inducă în eroare craiovenii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.