Trei săptămâni pînă la STARTUL Semimaratonului Craiovei

0
175

Povestea Semimaratonului Craiovei a fost inițiată în anul 2018 de către Asociația Română a Tinerilor cu Inițiativă Craiova (ARTI)- asociație non-profit ce activează de 16 ani în folosul comunității locale craiovene, derulând peste 300 de proiecte cu 10.000 de beneficiari direcți finali.

În acest an 14 ONG-uri s-au alăturat proiectului, fiecare susținând o cauză din comunitate.Nevoile sunt multiple: de la alfabetizareacopiilor (ARTI), proiecte de educație(AsociațiaLindenfeld), terapiispecifice (A.N.C.A.A.R. filiala Craiova),achiziție de aparatură medicală pentru spitalele craiovene (Fundația Anya), pregătirea câinilor pentru intervenția în situații de urgență (Centrul Național de Educare Canină),asistență în efectuarea temelor pe parcursul anului școlar (Crucea Roșie filiala Dolj -Craiova),vizite în mediul urban pentru copiii din mediul rural (Asociația Inimi Creative),montarea de rasteluri pentru biciclete în liceele din oraș (JCI Craiova),acoperirea nevoilor persoanelor aflate încadrulCentruluiSocial de Urgențăpentrupersoanefărăadăpost „Sf. Vasile”(Asociația Vasiliada), strategii care să ușureze procesul de învățare (Asociația RO-Talent, filiala Craiova), amenajarea și dotarea unei săli de AIKIDO(Clubul Sportiv MEIYO Craiova), susținerea copiilor fără posibilități materiale din mediul rural să își continue studiile la liceu (Fundația World Vision România),achiziționarea  unui echipament radiologic de ultimă generație pentru Clinica de Pediatrie a Spitalului Municipal Filantropia Craiova (ACCES Oltenia), sau construirea primei tabere din Oltenia pentru copii cu afecțiuni oncologice și alte afecțiuni grave (Asociația Bucurie pentru Viață).

Taxele achitate pentru înscrierea la Semimaraton vor servi susținerii uneia dintre cele 14 cauze, în funcție de opțiunea exprimată de fiecare alergător în momentul înscrierii!

Semimaratonul Craiovei este singurul eveniment sportiv și caritabil din orașul Craiova, devenind astfel EVENIMENTUL COMUNITĂȚII!

Taxele de înscrieresunt:

–          Până pe 28.09. 2019  – 80 lei

–          Pe 29.09. 2019 (la locul de desfășurare al Evenimentului) – 100 lei

–          Copiii sub 14 ani – până pe 29.09.2019 inclusiv -10 lei

–          Elevii peste 14 ani și studenții- până pe 29.09.2019 inclusiv -30 lei

–          PentruCanicros -până pe 29.09.2019 inclusiv -10 lei

Ø  Înscrieri se fac aicihttps://www.semimaratonulcraiovei.ro/inscrieri/

Ø  Pentru cei care vor să susțină oricare dintre cauzele acestui an, există posibilitatea donațiilorhttps://www.semimaratonulcraiovei.ro/donatii-shop/

Ø  Pentru cei care nu se pot număra printre alergători, îi așteptăm la  START cu un banner simpatic, aplauze generoase sau o îmbrățișare pentru participanții la curse!

9 sunt cursele la care cei interesațipot participa:

  • Semimaraton individual (21 km)
  • Semimaraton ștafetă 3 membri/Cursa Companiilor (21 km)
  • Cursa de 14 km
  • Cursa de 7 km
  • Cursa populară (2 km)
  • Cursa fotoliilor rulante(2 km)
  • Cursa copiilor(2-3 ani: 200 m, 4-5 ani: 300 m, 6-7 ani: 500 m, 8-9 ani: 600 m, 10-11 ani: 800 m, 12-13 ani: 1 km)
  • Cursa bebelușilor de mers de-a bușilea(1-2 ani: 50 m)
  • Canicros(1 km)

Ø  S-au alăturat în calitate de SPONSOR:AuchanCraiovița – pentru cel de-al doilea an consecutiv, Senic Quality, Librărie.net, Logiscool, Fastrackids!

Ø  Colaborează în vederea organizării Evenimentului: DirecțiaJudețeanăpentru Sport șiTineretDolj, JCI Craiova, Sala Polivalentă, Primăria și Consiliul Local Municipal Craiova, Târgul de Turism al Olteniei, Club Sportiv Municipal, Liceul cu Program SportivʺPetracheTrișcuʺ, Societatea Studenților Mediciniști din Craiova, Bebe Vesel.ro, EduBenefits

Ø  Evenimentul beneficiază de sprijinul media al: Oltenia TV, Ziarul Sănătatea, Realitatea de Craiova, Jurnalul Olteniei, Kiss FM, Indiscret în Oltenia, ESTV, Lupa mea, Amiral Media, Gazeta de Sud, Radio România Oltenia, Cuvântul Libertății, Radio Crazy, Oltenia 24, Radio Horion, TVR Craiova, Săptămâna în Oltenia, Alto Media, Pion Media, Radio Sud, Cronica Olteniei,Sportul Doljean.

Ø  Despre Eveniment se vede și pe ecranele din mijloacele de transport ale Regiei Atutonome de Transport Craiova! Mulțumim Amiral Media Advertising!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.