Mihail Genoiu: Primăria Craiova a investit 600.000 lei pentru reabilitarea Clinicii de Neurologie I

0
57

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, spune că sănătatea craiovenilor a fost mereu prioritară pentru administrația locală. Astăzi, acesta s-a aflat la Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie Craiova unde Primăria Craiova a investit pentru lucrări de reparații și igienizare.

“Întotdeauna am pus sănătatea craiovenilor pe primul loc și în fiecare an am alocat fonduri consistente pentru spitale și clinici. Am făcut și facem tot ce ceea ce este omenește posibil să achiziționăm aparatură de ultimă generație și să modernizăm secții. Practic, să creăm toate condițiile ca locuitorii Craiovei să se facă bine acasă și nu prin alte părți.

Sumele investite de Primăria Municipiului Craiova pentru reabilitarea Clinicii de Neurologie I se ridică la aproximativ 600.000 lei. Sunt lucrări de reparații curente și igienizări în valoare de aproximativ 250.000 lei, lucruri esențiale ca un act medical să poată funcționa în condiții normale. La capitolul investiții, Clinica de Neurologie are de astăzi un nou sistem de climatizare în valoare de 200.000 lei și, automat, vorbim de un confort sporit pentru medici, asistenți, pacienți și aparținători. Iar, pe lângă toate aceste lucrări, Primăria Craiova a alocat un buget special și pentru achiziționarea de frigidere, televizoare și vestiare în valoare de 150.000 lei, astfel încât oricine intră aici – de voie sau de nevoie – să dispună de toate condițiile de confort psihic și fizic”, a spus primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.