image_pdfimage_print

De pe 19 februarie, craiovenii beneficiază de acces facil către Promenada, cel mai nou centru comercial al orașului, pe noul traseu de autobuz lansat de RAT SRL Craiova.

Noul traseu, cel cu numărul 7, contribuie la oferirea unei experiențe plăcute de acces pentru vizitatorii centrului comercial și, de asemenea, pentru întreaga comunitate. Acesta conectează puncte cheie din oraș, inclusiv Gara Centrală, Craiovița Nouă, Promenada Mall și zona Râului, facilitând accesul la serviciile esențiale, locurile de muncă și zonele rezidențiale din apropiere.

Autobuzele dedicate traseului vor circula în intervalul orar 06:00 – 22:00, cu o frecvență de 60 de minute, de luni până duminică, precum și în zilele de sărbătoare legală. Odată cu introducerea noii rute, vizitatorii centrului comercial vor avea mai multă flexibilitate și, totodată, își vor putea planifica călătoriile mai ușor.

Mai multe informații despre ofertele și evenimentele Promenada pot fi consultate pe site-ul centrului comercial https://www.promenadacraiova.ro/ .

***

Despre Promenada

Promenada, parte din portofoliul NEPI Rockcastle, cel mai mare și modern centru comercial din municipiul Craiova, are o suprafață închiriabilă de 78.500 metri pătrați, din care noul centru comercial ocupă 62.500 mp, iar magazinul Dedeman, 16.000 metri pătrați. Centrul comercial găzduiește peste 120 de magazine, mixul de chiriași incluzând atât nume în premieră la nivel național, cât și numeroase branduri în exclusivitate pe piața din Craiova.

Printre cele peste 20 de magazine în premieră se numără Massimo Dutti, Mamaquilla, Lefties, Peek & Cloppenburg, Nike, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Under Armour, Modivo, Mohito, Obsentum și Carrefour, dar și de noile concepte de magazine din lanțul Inditex: Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Zara. Alte premiere sunt constituite de retaileri de tehnologie și software (iStyle).

Promenada pune la dispoziția clienților săi peste 2100 de locuri de parcare, precum și cea mai mare terasă panoramică exterioară din Craiova, unde se găsesc restaurante și cafenele, pentru o experiență cât mai plăcută de petrecere a timpului liber. Cu aplicația mobilă SPOT, disponibilă gratuit în Google Play și App Store, clienții Promenada sunt recompensați cu puncte de loialitate la fiecare sesiune de cumpărături, ce aduc oferte și beneficii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.