image_pdfimage_print

Alana Vasilescu, o tânără de 18 ani din Târgu Jiu, uimește prin vocea sa. Aceasta a lansat în urmă cu câteva zile, un colind, cu care a stârnit valuri de emoție în rândul internauților de pe rețelele de socializare.  Colindul se numește „E Crăciun, e noapte sfântă” și a strâns foarte multe aprecieri în mediul online: „Minunat colind”

Un pas mare, într-un început frumos

Prin firea sensibilă, dar în același timp ambițioasă și curajoasă, Alana Vasilescu a reușit încă din acest bun început să-și creioneze o carismă artistică aparte, iar acum, în preajma uneia dintre cele mai mari sărbători ale creștinătății ortodoxe, cu o semnificație unică, a fost momentul potrivit, momentul său îndeosebi, de a intra în sufletele oamenilor cu îngerescul glas pe care i l-a dăruit Dumnezeu!

Videoclipul a fost filmat la munte, în haine tradiționale, într-un decor de iarnă autentică. Alana e elevă a Colegiului Național Spiru Haret din municipiul Târgu-Jiu. “Muzica este cea mai mare pasiune a mea, dar îmi doresc să studiez și psihologia. Iubesc oamenii pozitivi, însă mi-aș dori să-i ajut și pe cei care au nevoie de un sprijin, atunci când îi nedreptățeste viața! Nu pot să fiu indiferentă la problemele din jur. În timpul liber, îmi place să citesc, să ascult muzică, să călătoresc, să fac sport”, ne-a mărturisit Alana Vasilescu.

Tânăra poartă o mare dragoste muzicii, Alana fiind fiica lui Dumitru Vasilescu, un îndrăgit interpret de muzică populară, cunoscut de asemenea în zonele Olteniei și nu numai. Îi dorim succes, atât ei, cât și tuturor tinerilor mesageri, care duc mai departe tradițiile și obiceiurile oltenești.

Aici puteți viziona colindul:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.