image_pdfimage_print

“98% 𝒅𝒊𝒏 𝒑𝒓𝒐𝒊𝒆𝒄𝒕𝒖𝒍 𝒅𝒆 𝒔𝒆𝒄𝒖𝒓𝒊𝒛𝒂𝒓𝒆 𝒄𝒐𝒎𝒑𝒍𝒆𝒕𝒂̆ 𝒂 𝑨𝒆𝒓𝒐𝒑𝒐𝒓𝒕𝒖𝒍𝒖𝒊 𝑰𝒏𝒕𝒆𝒓𝒏𝒂𝒕̦𝒊𝒐𝒏𝒂𝒍 „𝑮𝒆𝒐𝒓𝒈𝒆 𝑪𝒐𝒏𝒔𝒕𝒂𝒏𝒕𝒊𝒏𝒆𝒔𝒄𝒖” 𝒅𝒊𝒏 𝑪𝒓𝒂𝒊𝒐𝒗𝒂 𝒆𝒔𝒕𝒆 𝒅𝒆𝒋𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒍𝒊𝒛𝒂𝒕. 𝑰̂𝒏 𝒂𝒄𝒆𝒔𝒕 𝒎𝒐𝒎𝒆𝒏𝒕, 𝒂𝒖 𝒇𝒐𝒔𝒕 𝒇𝒊𝒏𝒂𝒍𝒊𝒛𝒂𝒕𝒆 𝒕𝒐𝒂𝒕𝒆 𝒐𝒃𝒊𝒆𝒄𝒕𝒊𝒗𝒆𝒍𝒆 𝒄𝒖𝒑𝒓𝒊𝒏𝒔𝒆 𝒊̂𝒏 𝒑𝒓𝒐𝒊𝒆𝒄𝒕, 𝒄𝒖 𝒆𝒙𝒄𝒆𝒑𝒕̦𝒊𝒂 𝒛𝒐𝒏𝒆𝒊 𝒏𝒐𝒖𝒍𝒖𝒊 𝒕𝒆𝒓𝒎𝒊𝒏𝒂𝒍 𝒂𝒇𝒍𝒂𝒕 𝒊̂𝒏 𝒄𝒐𝒏𝒔𝒕𝒓𝒖𝒄𝒕̦𝒊𝒆.

Întreaga infrastructură aeroportuară va avea un grad ridicat de siguranță datorită dotării cu echipamente de control și securitate și datorită realizării unui drum tehnologic perimetral de peste 5 kilometri lungime, cu sistem de iluminat și sisteme de detecție și de control acces al porților, astfel încât să existe supraveghere totală a incintei atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte. Exteriorul aeroportului va fi monitorizat de 115 camere video, în timp ce, în interior, alte 210 camere vor asigura supravegherea din terminalele de pasageri.

Securizarea completă indoor/outdoor a Aeroportului Internațional Craiova se realizează cu ajutorul unei finanțări europene nerambursabile. Valoarea totală a proiectului se ridică la peste 64 milioane de lei, fără TVA”, a spus președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.