image_pdfimage_print

Cine spune că doar femeile merită să fie răsfățate? Proprietara unui salon de remodelare și înfrumusețare din Craiova și-a propus să demonstreze că și bărbații au același drept ca femeile.

Astfel că, astăzi Salonul Just B, un salon destinat exclusiv bărbaților,  își deschide ușile și vine în întâmpinarea sexului tare cu oferte de invidiat.

Cele două asociate ale salonului au venit cu ideea de relaxare și evadare din cotidian după o zi agitată și stresantă pentru bărbați. Salonul Just B a fost creat în așa fel încât atmosfera să fie una confortabilă, relaxantă și terapeutică. De la parfumul ambient, lumânări, décor și până la lumini și muzica ambientală, totul a fost  realizat cu mult gust și creat pentru a-i face, pe cei care ajung aici, să se simtă bine. Conceptul salonului este de a ajuta bărbatul să se deconecteze și să se reechilibreze după o zi obositoare.

“Ofertele Salonului Just B sunt diferite, în funcție de preferințele fiecăruia. Acesta poate primi un masaj la picioare, la cap sau un masaj corporal de relaxare sau combinate sub formă de pachet. De asemenea, salonul oferă manechiură, pedichiură și saună. Sunt convinsă că toți clienții se vor deconecta de stresul cotidian și vor pleca cu un vibe excelent”, a spus una dintre asociatele Salonului Just B.

“Având un salon pentru remodelare și înfrumusețare pentru femei și întrebându-mă tot mai des bărbații de ce ei nu pot beneficia de aceste servicii, m-am gandit să le oferim și lor prilejul de a se relaxa cu un masaj sau de a sta la saună. Aceștia pot beneficia în cadrul salonului și de tratamente faciale, manechiură și pedichiură. Totul a fost creat doar pentru ei și sunt convisă că vor fi mulțumiți„ a spus una dintre asociate la Just B.

Pentru programări puteți suna la numerele de telefon:

0740.583.714

0761.970.885

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.