image_pdfimage_print

Analia Selis, talentata artistă și interpretă de muzică latino-americană, va susține un concert extraordinar în cadrul Zilelor Craiovei, pe scena din Piața Mihai Viteazul. Evenimentul va avea loc vineri, 2 iunie, începând cu ora 20:45, și promite o experiență muzicală unică.

Sub titlul „Tango Simfonic”, Analia Selis va propune o abordare autentică a tangoului argentinian, acompaniată de doi artiști remarcabili, Nicolas Velasquez la bandoneon și pianistul Julian Caeiro, alături de Orchestra Filarmonicii Oltenia, sub bagheta dirijorului Constantin Grigore. Această colaborare aduce laolaltă trei talente muzicale excepționale pentru a oferi publicului un spectacol incendiar.

Analia Selis este recunoscută pentru vocea ei puternică și emoționantă, dar și pentru interpretările sale pasionale și pline de sensibilitate. Ea a devenit un nume sonor în peisajul muzical românesc și și-a câștigat un loc aparte în inimile iubitorilor de muzică din întreaga lume.

Nicolas Velasquez, maestrul bandoneon-ului, este cunoscut pentru virtuozitatea sa și pentru modul în care reușește să aducă în viață sunetul nostalgic și melancolic specific tangoului argentinian. De asemenea, pianistul Julian Caeiro se remarcă prin abordarea sa sensibilă și talentul său incontestabil de a crea atmosfera perfectă pentru a pătrunde în esența tangoului.

Alături de acești muzicieni talentați, Orchestra Filarmonicii Oltenia, sub bagheta dirijorului Constantin Grigore, va adăuga o notă simfonică și o profunzime emoțională interpretării, creând astfel o experiență muzicală de neuitat.

Concertul „Tango Simfonic” al artistei Analia Selis în Zilele Craiovei promite să fie un eveniment memorabil, care va aduce în prim-plan pasiunea și frumusețea tangoului argentinian într-o manieră autentică. Publicul va avea ocazia de a călători printr-o gamă largă de emoții, în timp ce Analia Selis și invitații ei vor aduce pe scena din Piața Mihai Viteazul magia muzicii latino-americane.

Despre Analia Selis:
Analia Selis este o artistă de renume internațional, originară din Argentina, care a captivat publicul prin vocea sa impresionantă și stilul său inconfundabil. Cu o carieră de peste două decenii, Analia Selis a explorat genuri muzicale diverse, dar tangoul argentinian ocupă un loc special în inima sa. De-a lungul anilor, ea a colaborat cu numeroși artiști și a susținut concerte în întreaga lume, aducând emoție și pasiune în muzica sa.

Despre Nicolas Velasquez:
Nicolas Velasquez este un maestru al bandoneonului, instrument tradițional folosit în tangoul argentinian. Talentul și priceperea sa în interpretarea acestui instrument au fost apreciate la nivel internațional, aducându-i colaborări cu artiști de renume și recunoașterea publicului.

Despre Julian Caeiro:
Julian Caeiro este un pianist de excepție, specializat în muzica de tangou și latino. Talentul său și tehnicitatea remarcabilă l-au plasat în rândul celor mai apreciați pianiști din genul său, iar colaborările cu artiști consacrați au consolidat reputația sa în lumea muzicii.

Despre Constantin Grigore:
Constantin Grigore este un dirijor talentat și apreciat la nivel internațional. Carisma sa și calitatea interpretărilor l-au plasat printre cei mai buni dirijori ai momentului. Sub bagheta sa, Orchestra Filarmonicii Oltenia a sustinut concerte apreciate de publicul iubitor de muzică.

Accesul la concert este liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.