image_pdfimage_print

Compania de Apă Oltenia a achiziționat, din fonduri proprii, un echipament destinat lucrărilor de desfundare/decolmatare a rețelelor de canalizare cu diametrul de până la 300 mm, care poate fi folosit și la curățarea cu presiune de apă, fiind foarte util acolo unde utilajeleclasice de tip Woma nu pot interveni. Este vorba despre zona centrului istoric al municipiului Craiova, străzile înguste, aleile cu acces limitat ca lățime sau zone rezidențiale de blocuri cu acces limitat din Craiova.

Acest hidrocurățitor de canalizare cu pompă de înaltă presiune, ce poate fi transportat remorcat de orice autovehicul și poate fi manevrat foarte ușor în locurile cu spațiu de intervenție limitat, este primul utilaj de acest fel care intră  în dotarea Companiei de Apă Oltenia.

Având în vedere că, în cele mai multe cazuri, problemele apar ca urmare a utilizării necorespunzătoare a rețelei de canalizare, revenim cu recomandarea de a nu arunca în toaletă șervețele umede, articole de igienă personală, uleiuri și resturi alimentare, medicamente, ambalaje sau orice alte deșeuri care trebuie să ajungă la coșul de gunoi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.