image_pdfimage_print

În continuarea activităților privind agresiunea comisă în seara zilei de 12 ianuarie a.c., asupra unui bărbat de 36 de ani, din municipiul Craiova, dosarul cauzei a fost preluat în anchetă proprie de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor.

În fapt, trei tineri din municipiul Craiova sunt bănuiți că în seara zilei de 12 ianuarie a.c., în urma unui conflict în trafic, ar fi lovit cu autoturismul în care se aflau autoturismul persoanei vătămate, iar după impact i-ar fi aplicat acesteia mai multe lovituri, provocându-i plăgi tăiate și/sau despicate la nivelul capului și corpului. După eveniment, cei trei au părăsit locul producerii faptei, sustrăgându-se cercetărilor.

O echipă de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a desfășurat activități complexe pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au avut loc evenimentele, precum și identificarea tuturor persoanelor implicate.

Astfel, în noaptea de 17 ianuarie, un tânăr de 25 de ani, din municipiul Craiova, a fost preluat de polițiști din Punctul de Trecere a Frontierei Porțile de Fier 1, acesta încercând să părăsească teritoriul României.

De asemenea, în cursul zilei de 17 ianuarie, a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul Craiova, ocazie cu care au fost găsiți și ceilalți doi tineri, de 25 și 28 de ani, care se sustrăgeau cercetărilor, precum și autoturismul folosit în seara zilei de 12 ianuarie.

Toți cei trei tineri au fost conduși la audieri, iar în urma probatoriului administrat, procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, a dispus reținerea acestora, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor.

În cursul zilei de 18 ianuarie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj a dispus arestarea preventivă a celor trei pentru 30 de zile.

La activităţi au participat și polițiști ai Serviciul Criminalistic, Politiei Municipiului Craiova precum şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.