image_pdfimage_print

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, în parteneriat cu Teatrul pentru copii și tineret „Colibri” și Școala Primară „Anghelos”, organizează atelierul de creație educativă, intitulat „Eminescu, prietenul copiilor”.

Evenimentul este dedicat Zilei Culturii Naționale și are drep scop promovarea educației și a valorilor culturale.

Atelierul „Eminescu, prietenul copiilor”, este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 8 ani, care se pot înscrie accesând linkul , sau scanând codul QR din materialele de promovare.

În cadrul evenimentului, copiii vor avea ocazia de a participa gratuit la un atelier de educație creativă, în cadrul căruia se vor familiariza cu poeziile lui Mihai Eminescu. Totodată, micuții participanți  vor primi legitimații de acces la Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” și vor vizita o expoziție de carte cu operele lui Mihai Eminescu, expoziție ce cuprinde cărți din colecțiile Bibliotecii Judetene „Alexandru și Aristia Aman”.

Tot în cadrul evenimentului, copiii vor viziona luni, 15 ianuarie 2023, la ora 11.00, la Teatrul pentru copii și tineret „Colibir”, spectacolul„Fata babei și fata moșneagului”, iar părinții vor fi invitați să participe la un schimb de opinii privind perspectivele educației, în contextul actual.

Școala Primară ANGHELOS este autorizata de Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar, pentru ciclul primar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.