image_pdfimage_print

Comandamentul de deszăpezire al municipiului Craiova, înființat prin dispoziția primarului municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, a intervenit împotriva depunerii poleiului pe carosabil. Această acțiune a avut loc în urma avertizării meteorologice de cod galben de polei, emisă de Centrul Meteorologic Regional Oltenia, intrată în vigoare la ora 10.00 dimineața.

Echipele din cadrul SC Salubritate Craiova SRL au intervenit cu 10 utilaje multifuncționale pe străzile municipiului Craiova pentru combaterea poleiului, astfel încât să fie prevenite incidentele cauzate de apariția acestui fenomen.A fost împrăștiat material antiderapant în intersecțiile din oraș, pe străzile principale, poduri,  în zonele de pantă, precum și în sensurile giratorii și pe cele trei pasaje (suprateran, Electro, CFR).

SC Salubritate Craiova SRL, care are delegată activitatea de deszăpezire a căilor publice din municipiul Craiova, asigură permanența, astfel încât să se poată circula în condiții de maximă siguranță.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.