image_pdfimage_print

“În această dimineață, la sediul Ministerului Transportului, am semnat, împreună cu ministrul Sorin Grindeanu , un contract de finanțare în valoare de aproape 60 de milioane de lei pentru creșterea gradului de siguranță a operațiunilor aeriene pe aeroportul din Craiova.

În cadrul acestui proiect, vom achiziționa echipamente și utilaje de ultimă generație necesare intervențiilor în situații de urgență.

Este vorba de 14 autospeciale și dispozitive speciale pentru aeroporturi care vor asigura intervenția rapidă în caz de incendiu sau pentru degivrarea aeronavelor, dar și pentru întreținerea pistei: deszăpezire, curățarea suprafețelor de mișcare și asigurarea condițiilor de siguranță pentru operațiunile de pe pistă.

În acest moment, Aeroportul International Craiova implementează mai multe proiecte în valoare totală de aproape 150 de milioane de euro.

Investițiile aflate în desfășurare, precum și politica de dezvoltare a ofertei de zboruri, fac parte din strategia noastră de a transforma Aeroportul Internațional Craiova în principalul motor de dezvoltare a regiunii și unul dintre cele mai sigure și moderne aeroporturi din țară.

Mulțumesc pentru implicare și munca depusă, tuturor colegilor de la Aeroportul Internațional Craiova”, a spus directorul Aeroportului Internațional Craiova, Sorin Manda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.