image_pdfimage_print

Echipa de volei masculin SCM Universitatea Craiova a fost alături de profesorii și elevii Colegiului Național Frații Buzești la marșul tematic ”Așa Suntem Noi Buzeștenii”, organizat cu ocazia a 140 de ani de la înființarea  instituției de învățământ.

Antrenorul Dan Pascu le-a transmis un mesaj celor prezenți, i-a felicitat pentru rezultatele extraordinare obținute de-a lungul anilor la nivel național și internațional și le-a făcut tuturor invitație la Sala Polivalentă Craiova pentru a fi alături de echipa de volei masculin, la două meciuri foarte importante:

”Mă bucur să fiu astăzi alături de voi, să vă felicit pentru rezultatele excelente la nivel național și internațional! La mulți ani pentru 140 de ani de excelență în învățământ! Vă spun că și noi încercăm să ținem standardele ridicate și de aceea vă invit să fiți alături de noi sâmbătă, de la ora 17:30, cand vom avea meci in Divizia A1, cu Știința Explorări Baia Mare, și miercuri, de la ora 18:00, vom avea un meci foarte important în cupele europene cu Fenerbahçe HDI Sigorta. Avem nevoie de susținerea voastră. La final, vă spun că mi-aș dori să faceți performață și în sport așa cum faceți în învățământ. La mulți ani!.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.