image_pdfimage_print

Madexim este o companie de succes  ce joacă un rol important în domeniul transporturilor încă din anul 1994. Firma a introdus pe piața din România soluții integrate complete de logistică a alimentărilor prin prețuri preferențiale la alimentarea cu carduri de carburant.

În plus, compania MADEXIM oferă și servicii de transport prin intermediul firmei, transport rutier de carburant în zona Olteniei (Dolj, Gorj, Olt, Mehedinți), cu mașini de ultimă generație.

Managementul companiei   este o echipă formată din oameni dinamici și inovativi. Madexim a reușit să ofere partenerilor, în cel mai scurt timp posibil, reale avantaje economice si strategice.

“Misiunea Madexim este aceea de a sprijini companiile din România să își atingă strategiile comerciale, să aibă un control bun al profitului  și totodată să câștige cota de piață prin optimizarea consumului de combustibil. Misiunea companiei este ca prin serviciile noastre, să sprijinim companiile în demersurile acestora de a obține o dezvoltare sustenabilă. Madexim anticipează nevoile clienților săi în sensul de a le îndeplini așteptările, fiind un partener de lungă durată”, a spus administratorul Madexim, Iulian Mihai Cilibiu despre viziunea pe care o are asupra companiei pe care o conduce.

Modalitățile de livrare a carburantului sunt:

  1. a) Livrarea la locație (tarif variabil). Se oferă discount-uri accesibile în functie de cantități lunare, zilnice, loialitate.
  2. b) Carduri corporative – parteneri. Prin intermediul acestora grijile banilor către șoferi, calculele nelipsite și alte probleme vor dispărea. Discount-urile sunt mult mai attractive, iar beneficiile nelimitate.

Colaboratorii principali, în prezent, sunt companiile LukOil România și AdeGas. Pentru negocierea cu alți parteneri pentru discount-uri optime acordate preferențial nevoilor dumneavoastră cei interesați ne pot contacta  la numărul de telefon: 0763.600.110 sau contact@madexim-srl.com”, a mai precizat administratorul Companiei Madexim, Iulian Mihai Cilibiu.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.