image_pdfimage_print

Compania de Apă Oltenia S.A. a semnat, astăzi, 07.09.2022, ultimul contract de achiziție echipamente în cadrul ”Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dolj, în perioada 2014-2020”, aflat în derulare. Este vorba despre DJ-PR-04.R2 Procurare și furnizare echipamente. Procedura de licitație a fost reluată de două ori în acest caz, întrucât ofertanții nu au îndeplinit condițiile impuse de operator.

Contractul DJ-PR-04.R2 Procurare și furnizare echipamentea fost adjudecat de S.C. CTE SOLUTION – UTILAJE SPECIALIZATE S.R.L, la o valoare de 3.546.000,00 (fără TVA).

Societatea câștigătoare va livra Companiei de Apă Oltenia un echipament pentru înfigere palplanșe metalice (compus din utilaj purtător și ciocan vibroînfigător) și 60 de metri liniari de palplanșe metalice.Utilajul este foarte util în cazul lucrărilor de anvergură, unde se fac săpături la mare adâncime, întrucât poate monta rapid aceste palplanșe (sisteme de sprijinire a malurilor de pământ), vitale pentru siguranța muncitorilor.

Conform contractului, reprezentanții firmei se vor ocupa de furnizarea acestui utilaj, montaj (după caz), punerea în funcțiune, instruirea personalului de exploatare, asistență tehnică, întreținere și reparații în perioada de garanție.

Durata contractului este de 36 de luni, din care 12 luni furnizare, montaj și punere în funcțiune și 24 de luni perioada de garanție.

Investițiile cuprinse în „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dolj, în perioada 2014-2020” reprezintă un efort de a asigura un grad apropiat de 100% de acoperire cu servicii centralizate de apă și apă uzată în zona de operare a Companiei de Apă Oltenia, pentru îmbunătățirea condițiilor de viață a populației județului, beneficiari direcți fiind 355.405 locuitori. Acestea sunt împărțite în 22 contracte de execuție lucrări și 5 contracte de furnizare echipamente.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.