image_pdfimage_print

Și în acest sfârșit de săptămână Craiova va fi animată de o multitudine de evenimente, atât pe scena din Centrul Vechi, cât și în alte locații din municipiu.

Evenimentele din centrul Craiovei vor debuta vineri, 29 iulie, de la ora 19:00 cu spectacolul “Experimentele profesorului distrat” susținut de Teatrul pentru Copii şi Tineret Colibri. Copiii talentați ai Palatului Copiilor vor susține două spectacole, de muzică populară și ușoară.

Sâmbătă, 30 iulie, tot de la ora 19:00, în Piața Frații Buzești va avea loc un Flash Mob – “ECO YOUTH FLASH MOB”, organizat de ANDCTR Craiova. Seara va continua cu un concert al Orchestrei Simfonice a Filarmonicii Oltenia, Tango simfonic, împreună cu Analia Selis (voce) și Mariano Castro (pian). Evenimentele de sâmbătă seara se vor încheia cu un concert susținut de Edward Sanda.

Duminică, 31 iulie, pe scena din Piața Frații Buzești vor urca trupele 7 Tears Ago, One și McDorin Band precum și artiștii hip-hop Ionuț Gașpar și Bibențiu.

Casa de Cultură Traian Demetrescu” va organiza, în acest week-end, două recitaluri de muzică și poezie. Vineri seara, de la ora 20:00, artiștii vă așteaptă la intrarea din Grădina Botanică, iar sâmbătă seara, tot de la ora 20:00, în Grădina Băniei.

Între  29 – 31 iulie, între orele 10.00 și 20.00, în Piaţa Mihai Viteazul va avea loc Lavanda Fest. Înghețată cu lavandă, limonadă aromată natural, macarons, cafea cu lavandă, târg de handmade, spectacol de magie și multe alte surprize vă așteaptă în Piața Mihai Viteazul din Craiova.

De vineri până duminică, pe toată perioada verii, sub denumirea Craiova SummerFest, se vor desfășura în Centrul Vechi din Craiova spectacole organizate cu sprijinul instituțiilor de cultură din subordinea Primăriei Craiova.

În caz de vreme nefavorabilă, programul poate suferi modificări.

Un weekend plin de viață și cu vreme bună!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.