image_pdfimage_print

Pacienții care sunt tratați în spitalele Primăriei Craiova vor putea să semnaleze problemele cu care se confruntă, pe timpul internării, printr-un chestionar anonim.

Astfel, în cele trei spitale aflate în subordinea Primăriei, vor fi amplasate cutii poștale, realizate special în acest scop, unde pacienții pot depune chestionarele la externare.

„Pentru că am făcut foarte multe investiții în spitale și pentru că am asigurat salarii mai mult decât decente personalului medical, cred că a venit momentul să solicităm și personalului medical să-și facă datoria la cel mai înalt standard. În această perioadă de pandemie, am avut multe cunoștințe internate în spitale. Din păcate, nu de la toți am auzit cuvinte bune despre modul în care au fost tratați de personalul medical. Este motivul pentru care am decis ca, începând din luna februarie, să testăm gradul de satisfacție al pacienților care sunt internați în spitalele noastre“, a declarat Lia-Olguţa Vasilescu. Chestionarele se vor pune apoi într-o căsuță poștală, care este închisă cu lacăt și a cărei cheie va fi ținută doar de reprezentantul primarului în Consiliul de Administrație de la spitalul respectiv”, a declarat primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

Spitalele subordonate Primăriei Craiova sunt:

  • Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș”
  • Spitalul Municipal Filantropia
  • Spitalul de Neuropsihiatrie

Spitalul Clinic Județean de Urgență nu aparține de Primăria Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.