image_pdfimage_print

“PSD NU votează niciunul dintre candidații USR pentru portofoliile ministeriale. Guvernul Cioloș e o mascaradă sfidătoare și iresponsabilă pusă-n operă de Iohannis, în timp ce sute de români sunt răpuși de COVID în fiecare zi.

Cioloș însuși a uitat că a fost desemnat prim-ministru.

Farsa sinistră a guvernului Cioloș face ca România să piardă timp vital, deși are nevoie urgentă de un guvern competent, de specialiști – așa cum a propus PSD – care să gestioneze crizele actuale și că pregătească anticipatele – singura soluție reală, de fond!

Deriva guvernării de dreapta e totală. Peste catastrofa din sănătate, explozia prețurilor și criza economică, Iohannis și partidele dreptei afundă țara-n criză politică.

Iar nominalizările făcute de Cioloș pentru ministere sunt de-o sfidătoare bătaie de joc. Două exemple:

1) Dacă ar avea o minimă decență Ioana Mihăilă ar trebui să-și depună mandatul încă înainte de votul din comisii sau din plenul Parlamentului. Este revoltător ca în condițiile în care a eșuat catastrofal în pregătirea valului 4 – fapt recunoscut public- și a ignorat avertizări repetate

să solicite încrederea publică. E ca și când un piroman obsedat ar primi cheile depozitului de combustibil!

2) La Economie Năsui a făcut prăpăd și vrea să continue! România a acordat cel mai mic sprijin economic în pandemie, iar măsurile cu bani europeni au fost sabotate și compromise (măsura 3 desființată, măsura 2 subfinanțată, programul de sprijinire al exporturilor anulat, etc)”, a spus eurparlamentarul PSD Claudiu Manda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.